Diensten

Als freelance WordPress-expert werk ik samen met kleine en middelgrote handelszaken en ondernemers, en help ik web agencies met specifieke WordPress-vragen, updates, en kleine en grote aanpassingen. Maar het liefst van al bouw ik natuurlijk gewoon toegankelijke, responsieve websites op maat.

Ook help ik je graag met je huisstijl, het integreren van je socialemedia-accounts, en alle vragen over webhosting.

(Responsive) Webdesign

Responsive webdesign Responsive wil zeggen dat een website op élk scherm en toestel gewoon werkt, dus ook op je smartphone of tablet. Een aparte mobiele site wordt dan overbodig. (Zo’n aparte mobiele website is ook gewoon voorbijgestreefd.)

Altijd heb ik oog voor heldere typografie, gebruiksvriendelijkheid en onderhoudbaarheid. Dat betekent niet alleen leuker en sneller surfen: ook je zoekmachinescore vaart er wel bij.

WordPress als CMS

Bijna altijd – ruim tien jaar al! – werk ik met WordPress. Dankzij dit CMS – niet voor niets het meest populaire ter wereld – beheer je je website zonder moeite helemaal zelf. Ook is WordPress gratis én open-source: duizenden vrijwiliggers van over de hele wereld helpen het voortdurend verbeteren.

Niet minder dan 20% van alle websites op het internet draait op WordPress!

Het ontwikkelen van een WordPress-site gaat doorgaans erg snel: er bestaan immers een heleboel premade thema’s, die zo kunnen worden aangepast dat elke site er niettemin uniek uitziet.

Door een verstandig gebruik van (zo weinig mogelijk) plugins en enkele specifieke tweaks, zorg ik er bovendien voor dat de admin interface te allen tijde overzichtelijk en gebruiksvriendelijk blijft. Géén verwarrende menu’s meer en géén overbodige plugins!

Socialemedia-integratie

Socialemedia-integratie Je wilt – en terecht – dat nieuwe berichten ook automatisch hun weg vinden naar de verschillende socialemediakanalen. Dat bezoekers met het grootste gemak jouw content vinden, delen, bookmarken. Zo hoort dat, toch?

Grafisch ontwerp en branding

Een logo, een nieuwe huisstijl of drukwerk, al dan niet in combinatie met ’n update van je online presence.

Advies, ondersteuning en webhosting

Liever wat hulp bij het registreren van een domeinnaam? Vragen over serverinstellingen of plugins? Op zoek naar betrouwbare en snelle hosting, of iemand – met ervaring! – die je helpt met het dagelijkse beheer van je website, zodat jij je kan focussen op waar je echt goed in bent? Wel …

WordPress-webhosting

Webhosting en adviesGeen zin in tijdverlies? Laat het technische beheer van je (WordPress-)site aan mij over. Elk hostingpakket komt met:

  • onbeperkt dataverkeer
  • PHP 7.0
  • een onbeperkt aantal MySQL 5.6-databases
  • 1 GB RAM-geheugen
  • een onbeperkt aantal e-mailaccounts (IMAP)
  • technische ondersteuning
  • Vragen? Laat even iets weten!

Geïnteresseerd?

Nog meer weten? Gratis vrijblijvende offerte? Of gewoon zin in koffie? Laat even wat weten!

Afbeeldingen op deze pagina: Vectors Market.