Diensten

Het liefst van al bouw ik toegankelijke, responsieve websites op maat. Daarnaast ontwikkel ik WordPress-plugins en ‑thema’s. Ook help ik je graag met je huisstijl, het integreren van je socialemedia-accounts, en alle vragen over webhosting. Ik werk voornamelijk als freelancer of in opdracht van kleine en middelgrote organisaties.

(Responsief) webdesign

Responsive webdesign Een responsieve website werkt gewoon op élk scherm en toestel, dus ook op je smartphone of tablet. Altijd heb ik oog voor heldere typografie, gebruiksvriendelijkheid en onderhoudbaarheid. Dat betekent niet alleen leuker en sneller surfen: ook je zoekmachinescore vaart er wel bij.

WordPress als CMS

Bijna altijd – ruim tien jaar al! – werk ik met WordPress. Dankzij dit CMS – niet voor niets het meest populaire ter wereld – beheer je je website zonder moeite helemaal zelf. Ook is WordPress gratis én open-source: duizenden vrijwilligers van over de hele wereld helpen het voortdurend verbeteren.

Niet minder dan 20% 30% 40% van alle websites op het internet draait op WordPress!

Het ontwikkelen van een WordPress-site gaat doorgaans erg snel: er bestaan immers een heleboel premade thema’s, die zo kunnen worden aangepast dat elke site er toch uniek uitziet.

Door een verstandig gebruik van (zo weinig mogelijk) plugins en enkele specifieke tweaks, zorg ik er bovendien voor dat de admin interface te allen tijde overzichtelijk en gebruiksvriendelijk blijft. Géén verwarrende menu’s meer en géén nodeloos trage site!

Socialemedia-integratie

Socialemedia-integratie Je wilt – en terecht – dat nieuwe berichten ook automatisch hun weg vinden naar de verschillende socialemediakanalen. Dat bezoekers met het grootste gemak jouw content vinden, delen, bookmarken. Zo hoort dat, toch?

Grafisch ontwerp en branding

Een logo, een nieuwe huisstijl of drukwerk, al dan niet in combinatie met ’n update van je online presence.

Advies, ondersteuning en webhosting

Liever wat hulp bij het registreren van een domeinnaam? Vragen over serverinstellingen of plugins? Op zoek naar betrouwbare en snelle hosting, of iemand – met ervaring! – die je helpt met het dagelijkse beheer van je website, zodat jij je kan focussen op waar je echt goed in bent? Wel …

Ik bied trouwens ook gewoon zelf kwalitatieve WordPress-hosting aan.

WordPress-webhosting

Webhosting en adviesElk hostingpakket komt o.a. met:

 • onbeperkt dataverkeer
 • PHP 7.4+
 • een onbeperkt aantal MySQL-databases
 • 1 GB RAM-geheugen (optioneel: tot 4 GB RAM-geheugen en viermaal meer rekenkracht)
 • HTTPS-encryptie
 • geavanceerde paginacaching voor razendsnelle laadtijden

Het meest eenvoudige pakket, waarbij je zelf instaat voor het beheer van je WordPress-installatie, kost je € 10 per maand.

Liever geen zin in tijdverlies? Laat het technische beheer van je website aan mij over en kies voor managed WordPress-hosting:

 • dagelijkse beveiligingsupdates
 • uptime monitoring en foutopsporing
 • regelmatige backups
 • geavanceerde pagina-, OpCode- en objectcaching
 • persoonlijke, technische ondersteuning

Een managed hosting-pakket is al beschikbaar vanaf € 45 per maand. Bovendien ga ik bij de aanvang van het pakket helemaal na hoe jouw specieke WordPress-installatie nog verder kan worden geoptimaliseerd. Vragen? Laat even iets weten!

Geïnteresseerd?

Nog meer weten? Gratis vrijblijvende offerte? Of gewoon zin in koffie? Laat even wat weten!

Afbeeldingen op deze pagina: Vectors Market.